A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Розпочалась реєстрація на сертифікацію вчителів-предметників

Дата: 01.08.2023 09:23
Кількість переглядів: 25

Розпочалася реєстрація для участі в сертифікації вчителів математики та української мови і літератури.

Участь у пілотній сертифікації цьогоріч зможуть узяти по 500 вчителів з кожного предмета за умови, що вони викладають у 5–6 класах та мають педагогічний стаж не менше 2 років.

Процедура реєстрації для участі в сертифікації вчителів передбачає створення реєстраційної картки-заяви за допомоги спеціального сервісу та надсилання комплекту документів на адресу, вказану в реєстраційному повідомленні.

Протягом ранку першого дня реєстрації вже вичерпано квоти на реєстрацію вчителів математики в Полтавській, Сумській та Кіровоградській областях.

Щодо викладачів української мови та літератури, то квоту на їх реєстрацію вже вичерпано в Полтавській, Сумській, Чернігівській та Запорізькій областях.

Однак учителі з цих областей матимуть змогу зареєструватися в додатковий період – з 7 до 11 серпня, якщо залишаться невичерпані квоти в інших областях.

У разі, якщо по 500 осіб з кожного предмета сформують бланки реєстраційних карток-заяв, то реєстрацію для проходження пілотної сертифікації у 2023 році буде припинено достроково.

Традиційна сертифікація вчителів початкових класів, яка проводиться з 2019 року, цьогоріч відбулася раніше. Наразі учасники чекають оголошення результатів.

ПРОЦЕДУРА РЕЄСТРАЦІЇ


« повернутися

Вхід для адміністратора