A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Навігація «Сучасне дошкілля під крилами захисту»

Дата: 02.05.2023 10:47
Кількість переглядів: 49

Міністерство освіти і науки України спільно з Українським інститутом розвитку освіти додали нові матеріали до рубрики «Сучасне дошкілля під крилами захисту» на сайті Міністерства. Рубрику можна знайти за покликанням: https://bit.ly/3oHZY4R

Рубрика була створена для підтримки дошкільнят, батьків, педагогів в умовах війни. Вже більше року рубрика підтримує та надає дистанційно поради всім учасникам освітнього процесу з організації дошкільної освіти.

Сторінка рубрики має декілька розділів. Сьогодні пропонуємо більш детально познайомитись з оновленою структурою рубрики «Педагогам, батькам, дітям».

В розділі розміщено:

  • Ігрові взаємодії від LEGO Foundation: зібрані всі взаємодії від команди LEGO Foundation та ігрові взаємодії від практиків (вихователів, психологів, керівників музичних, інструкторів з фізичного виховання);
  • Поради психологів. Для зручного та адресного використання вони розділені на дві категорії: психологічна підтримка для дітей під час війни та психологічну підтримку для дорослих.
  • Поради логопеда;
  • Консультації для батьків;
  • Вивчаємо англійську;
  • Художня вітальня для малят. Вона містить два розділи «Хореографія для малят» та «Музична скринька». Зверніть увагу, що наша Музична скринька містить не лише різнопланові форми роботи з музичного виховання, а й лялькові вистави для наших вихованців.

« повернутися

Вхід для адміністратора