A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Робота закладів дошкільної освіти Височанської селищної ради в березні 2023 року

Дата: 03.04.2023 14:13
Кількість переглядів: 28

 Освітній процес в дитячих садочках громади продовжується в дистанційному форматі.

Для закладів дошкільної освіти в березні особливою стала тема українського письменництва, зокрема, день народження Т.Г.Шевченка. Діти вивчали твори Кобзаря, знайомились з його художніми надбаннями, біографією.

На початку березня дошкільнята привітали своїх матусь та бабусь із Міжнародним жіночим святом і початком весни.

Вихованці КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЗДО» в березні взяли участь у черговому дистанційному конкурсі від платформи «Всеосвіта». Діти продемонстрували чудові результати, отримали дипломи переможців та грамоти за участь у патріотичному заході «Будьмо гідними».

В КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» цього місяця педагоги знайомили дітей із роботою бібліотеки, виховували любов до книги.

Вихователі дошкільного закладу розширяли знання вихованців про перелітних птахів, їх поведінку навесні. Також дошкільнята знайомилися з першими весняними квітами.

Під час тематичного тижня «Я дитина хоч мала, але знаю свої права» вихователі розповідали дітям про їх права. Батькам надавались поради та консультації про виховання, права, обов’язки дітей та щасливу сім’ю. Разом з дітьми батьки виготовляли «Квітку толерантності».                  

 До Всесвітнього Дня Землі в КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО» діти малювали малюнки, емблеми, робили поробки, зміст яких відображає любов до рідної Землі, до її краси і вчать берегти навколишнє середовище від забруднення.

В Міжнародний День лялькаря вихователі садочка розказали дітям про мистецтво лялькового театру, надали можливість “оживити” улюблену ляльку а також зробити ляльку власноруч.

Під час проведення Міжнародного дня театру в КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО» дітей продовжили знайомити з різними видами театру, закріпили правила поведінки в ньому.

Освітній процес в закладах дошкільної освіти триває на належному рівні та наближає нас до Перемоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора