A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Робота закладів дошкільної освіти Височанської селищної ради в лютому 2023 року

Дата: 08.03.2023 11:56
Кількість переглядів: 24

В лютому 2023 року заклади дошкільної освіти продовжили працювати в дистанційному форматі. Протягом лютого діти виконували завдання у вигляді онлайн-дидактичних ігор, виготовляли аплікації та поробки з пластиліну, робили малюнки, використовуючи традиційні та інноваційні техніки малювання, вчили вірші за традиційною та мнемо-технікою, передивлялись розвивальні та навчальні відеоматеріали.

В КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЗДО» та КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» педагоги знайомили дошкільнят з українськими традиціями частування. Діти вивчали національний посуд, назви блюд, характерних для української кухні, знайомились з творами та творчістю українських письменників, поетів.

З давніх-давен Стрітення на Україні чекали з особливим нетерпінням і урочисто відзначали, тому вихователі дитячих садочків знайомили вихованців з певними традиціями цього свята. Діти, закликаючи весну, разом з батьками ліпили з солоного тіста та випікали жайворонків.

21 лютого в закладах дошкільної освіти педагоги та діти долучилися до відзначення Міжнародного Дня рідної мови. Вихователі протягом дня провели з дошкільниками тематичні заняття з розвитку мовлення та художньо-мовленнєвої діяльності, під час яких читали українські казки, вірші про рідну мову та вивчали прислів’я, приказки, загадки, скоромовки.

Вихованці КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЗДО» взяли участь у міжнародному дистанційному конкурсі «Фінанси плануй – Україну будуй!» на сайті «Всеосвіта». Діти продемонстрували чудові результати та отримали дипломи переможців.

До Дня єднання педагоги та дошкільнята КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» приєдналися до флешмобу, виготовляли символічні долоньки, сердечка.

                20 лютого в Україні відзначають День Героїв небесної Сотні. Година пам'яті «Герої не вмирають» відбулась в КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО», під час якої, вшанували пам'ять загиблих під час протестів та створили aнгелів пам'яті.

         До річниці початку повномасштабної війни Росії проти народу України вихованці КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО» взяли участь у фотопроєкті «Намалюємо країну без війни». Ідея проєкту в тому, аби згадати Україну такою, якою вона була раніше, та такою, якою вона буде в майбутньому — без війни. В малюнках діти відобразили свої мрії, як вони будуть жити під мирним небом, відпочивати на морі, відвідувати садочок, грати, дружити.

Освітній процес в закладах дошкільної освіти триває на належному рівні та наближає нас до Перемоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора