A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Робота закладів дошкільної освіти Височанської селищної ради в січні 2023 року

Дата: 20.02.2023 13:58
Кількість переглядів: 68

Фото без описуВ січні 2023 року освітній процес закладів дошкільної освіти здійснювався в дистанційному форматі. Запропоновані види роботи допомагали дітям у доступній ігровій формі ознайомлюватися з предметним світом, світом природи, соціальним середовищем, елементарними математичними уявленнями, а також розвивати моторику, увагу, пам’ять, мислення та здатність здійснювати інші розумові операції. Вихователі закладів дошкільної освіти сприяли формуванню у дошкільників позитивної мотивації до освітньої діяльності.

Під час Новорічних та Різдвяних свят вихованці садочків вивчали щедрівки та колядки, розважались. Вони малювали, робили аплікації і поробки на Новорічну тематику.

В КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЗДО» відбулося онлайн-свято «Різдвяна зірка».

19 січня в старших та середніх групах КЗ «ПОКОТИЛІВСЬКИЙ ЗДО» пройшло онлайн-свято «Від Різдва до Водохреща».

Окрему увагу під час планування та реалізації освітнього процесу педагоги закладів дошкільної освіти приділили Дню Соборності України, який відзначили 22 січня. Вихователі провели тематичні бесіди «Ми - нація єдина! Ми діти твої, Україна!». До цього патріотичного свята діти готували власноруч малюнки, аплікації, вчили вірші.

В січні, під керівництвом педагогів, дошкільнята КЗ «БАБАЇВСЬКИЙ ЗДО» взяли участь у дистанційному онлайн-конкурсі «З Україною в серці» та олімпіадах на сайті «Всеосвіта». За результатами конкурсу діти отримали дипломи переможців.

В КЗ «ВИСОЧАНСЬКИЙ ЗДО» проходили тематичні тиждні «Зимуючі птахи», « В гостях у казки», «Українські національні страви. Український національний посуд».

В КЗ «Покотилівський ЗДО» до Всесвітнього Дня Миру вихователі середніх та старших груп провели тематичні заняття з аплікації та малювання «Ми за Мир». Також в садочку відзначили Міжнародний день «Дякую» та Всесвітній день снігу.



« повернутися

Вхід для адміністратора