A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

З Всеукраїнським днем бібліотек!

Дата: 30.09.2022 09:42
Кількість переглядів: 127

Фото без описуЩорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу.

 Всеукраїнський день бібліотек – це нагода відзначити роль бібліотеки у житті кожного українця і зокрема зростаючих поколінь. Це також можливість привернути увагу суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – просвіщати, навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти усвідомити значення бібліотеки.

Бібліотека сьогодні – це точка опори, на якій будується простір культурного суспільства. Бібліотеки як скарбниці знань та інформації активно впливають на процеси розвитку економіки, науки, освіти, культури.

У цей день щиро вітаємо всіх бібліотекарів із професійним святом – Всеукраїнським Днем бібліотек!

Бажаємо вам добра, міцного здоров’я, творчої наснаги, відчуття впевненості у необхідності своєї справи. Щастя, добробуту та любові, миру вам і вашим родинам !


« повернутися

Вхід для адміністратора