A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2022 07:05
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо велике загальнонародне свято - День Незалежності України. Аби отримати право на повноправну і вільну державу  українцям довелося пройти  доволі довгий та тернистий історичний шлях і 24 серпня 1991 року  мирно ухвалити “Акт проголошення незалежності”,  підтвердити його на Всеукраїнському референдумі. То була велика народна радість, яка,  на жаль, нині затьмарена  тривожними подіями, що не вщухають з 24 лютого 2022 року. Це ще одне випробування на міцність гордого українського духу, правди і сили, єдності і цілісності. Наш народ обов'язково все витримає і переможе у своєму волелюбному прагненні до миру, до ефективних змін і втілення їх у життя!

Нехай омріяне  предками, відстояне у минулій та нинішній боротьбі головне свято держави принесе як у наш спільний український дім, так і  до кожної  вашої  оселі щастя і добро, порозуміння і злагоду, любов і мир!  

Незгасної нам всім віри у світле її майбутнє!

Українці, бажаємо завжди вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати нашу історію, пам’ятати всіх, хто героїчно віддав своє життя за Україну та її майбутнє.

   Слава українському народу!


« повернутися

Вхід для адміністратора