A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Обласний фестиваль ораторського мистецтва

Дата: 13.09.2021 11:10
Кількість переглядів: 72

Фото без описуВідповідно до листа КВНЗ «ХАНО» від 08 вересня 2021 року № 460 КЗ «ЦПРПП ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» інформує, що на виконання Обласної програми розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2019 – 2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 06 грудня 2019 року № 817-VІI (XVІІІ сесія VІІ скликання), із метою виявлення та підтримки обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, формування громадянської, соціальної та загальнокультурної компетентностей, виховання почуття національної гідності й патріотизму, із нагоди Дня української писемності та мови в жовтні 2021 року буде проведено в онлайн-режимі Обласний фестиваль ораторського мистецтва (далі – фестиваль), присвячений 150-річчю від дня народження Лесі Українки, за темою «Для гордої і владної душі життя і воля – на горі високій (Леся Українка)» Харківської області.

Повідомляємо, що 06.10.2022 року буде проведено фестиваль серед учнів 10 – 11 класів закладів загальної середньої освіти Височанської селищної ради. за темою «Для гордої і владної душі життя і воля – на горі високій (Леся Українка)» з використанням онлайн-ресурсів.

Заявки та тексти виступів учнів для участі в обласному етапі фестивалю приймаються до 05.10.2021 року на електронну адресу: сentr.visokyosvita@dniokh.gov.ua (з поміткою «Фестиваль ораторського мистецтва»).

Конкурсний виступ учня слід розмістити на сервісі YouTube, а посилання для перегляду цього виступу направити на електронну адресу сentr.visokyosvita@dniokh.gov.ua до 05.10.2021 року (з поміткою «Фестиваль ораторського мистецтва»), указавши назву ЗЗСО, ПІБ учасника, контактні телефони учня та керівника, посилання на YouTube.

Вимоги до відеороликів будуть надані в методичних рекомендаціях щодо проведення Обласного фестивалю ораторського мистецтва та розміщені на сайті КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти».

З 18 по 22 жовтня 2021 року буде організовано роботу журі Обласного фестивалю ораторського мистецтва в дистанційному режимі щодо визначення переможців та лауреатів.


« повернутися

Вхід для адміністратора