A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

ЦИФРОВІ ІНСТРУМЕНТИ GOOGLE ДЛЯ ОСВІТИ: НА СЕРПНЕВУ СЕСІЮ ЗАРЕЄСТРУВАЛИСЯ МАЙЖЕ 40 ТИС. ПЕДАГОГІВ

Дата: 25.07.2022 12:46
Кількість переглядів: 45

25 липня 2022 року розпочинається дистанційне навчання за програмою «Цифрові інструменти Google для освіти» від МОН і Google Україна. До участі в першій навчальній сесії курсу подали заявки майже 40 тис. педагогічних працівників.

YouTube-посилання на першу лекцію з‘явиться в розділ «Завдання» Google Класу та буде опубліковано на сайті 25 липня о 16:00.

Усі лекції будуть доступні в записі, їх можна переглядати й виконувати завдання в будь-який зручний час протягом кожного рівня, а саме:

  • базовий рівень для мобільного пристрою, що триває два тижні. Перший блок розпочинається 25 липня та складається з трьох модулів. Цей рівень є обов’язковим для всіх;
  • середній рівень починається 8 серпня та триває тиждень. Він містить один навчальний модуль для переглядача Google Chrome;
  • поглиблений рівень також триває тиждень. Він розпочинається 15 серпня, містить один навчальний модуль для операційної системи Chrome OS.

Кожному учаснику необхідно приєднатися з мобільного пристрою до Google Класу за запрошенням, яке надійшло на електронну скриньку. Особливу увагу варто звернути користувачам поштового сервера ukr.net, адже їм необхідно перевірити теку «Спам». Відповідальна особа, яка заповнювала заявку від закладу освіти, повинна переслати лист з інструкцією всім потенційним учасникам від закладу.

Із організаційними деталями, програмою та розкладом навчальних сесій можна ознайомитися на сайті.

Протягом року відбудеться 12 ідентичних сесій, курс буде повторюватися щомісяця. Заявки приймаються з вибором зручного навчального періоду до 1 червня 2023 року в формі реєстрації за посиланням.


« повернутися

Вхід для адміністратора