A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

МОН ПРОПОНУЄ ДЛЯ ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТ НОВОЇ РЕДАКЦІЇ ПОЛОЖЕННЯ ПРО МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

Дата: 09.06.2022 14:00
Кількість переглядів: 57

Міністерство освіти і науки України пропонує для громадського обговорення проєкт нової редакції Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13 березня 2008 р. № 168, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 15 липня 2008 р. за № 643/15334.

Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі освіти, педагогічні, науково-педагогічні працівники закладів освіти, регіональні органи управління освітою.

Можливі наслідки запровадження нової редакції Положення про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін: удосконалення порядку проведення конкурсу, у тому числі створення підґрунтя для його проведення у дистанційній формі, конкретизація категорій учасників конкурсу.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються у довільній формі до 20 червня 2022 року на електронну адресу: movakonkurs@ukr.net . Контактні особи для надання консультацій: Артеменко Олена Анатоліївна, начальник відділу організації масових заходів та інформаційно-аналітичної роботи Інституту модернізації змісту освіти, Котусенко Олена Юріївна, головний спеціаліст директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міністерства освіти і науки України.


« повернутися

Вхід для адміністратора