A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

«РодовідУчитель – 2022»: стартує всеукраїнський освітньо-методологічний відбір

Дата: 11.05.2022 11:29
Кількість переглядів: 41

озпочато Всеукраїнський освітньо-методологічний відбір «РодовідУчитель – 2022», який допоможе виявити та поширити кращий досвід дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти.

Запрошуємо вчителів-новаторів до формування унікальної поліфункціональної РОДОВІДпрограми. Пропонуємо майбутнім учасникам до 20 травня (включно) заповнити аплікаційну форму та презентувати власні методологічні напрацювання.

Учасниками відбору можуть стати вчителі початкових класів та вчителі, які викладають навчальні предмети (інтегровані курси) на рівні базової середньої освіти. Фіналісти, яких визначить експертна рада відбіркового етапу, презентуватимуть відеозаписи фрагментів дистанційних уроків, технологічну карту до кожного з них, дидактичний матеріал та інструкції для учнів.

Матеріали переможців відбору «РодовідУчитель» розміщуватимуться на освітньо-інноваційній платформі «РОДОВІДшкола». Кожен РодовідУчитель отримає грошову винагороду від засновника відбору.

Організатор: Громадська організація «РОДОВІДсвіт» за інформаційної та науково-методичної підтримки Інституту модернізації змісту освіти.

Для ознайомлення з порядком проведення Всеукраїнського освітньо-методологічного відбору «РодовідУчитель – 2022» перейдіть за покликанням: https://cutt.ly/SGNKluv


« повернутися

Вхід для адміністратора