A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Всеукраїнський семінар-практикум «Застосування додатку BetterMe Health Coaching у професійній діяльності вчителів з фізичної культури»

Дата: 27.04.2022 21:34
Кількість переглядів: 106

З метою сприяння закладам освіти у проведенні дистанційних уроків з фізичної культури, залучення учнів і учениць до фізичної активності, створення умов для ефективного оцінювання освітніх досягнень та забезпечення підвищення кваліфікації вчителів Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» та Комітет з фізичного виховання та спорту МОН проводять Всеукраїнський семінар-практикум «Застосування додатку BetterMe Health Coaching у професійній діяльності вчителів з фізичної культури».

Захід відбудеться в онлайн-режимі 28 квітня 2022 року о 15:00. Покликання для попередньої реєстрації https://forms.gle/17U3Brideo1F7TZG6

Участь у семінарі безкоштовна. До участі запрошуємо керівників та вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти.

У семінарі-практикум візьмуть участь експерти компанії BetterMe, які розкриють основні питання використання додатку:

– що таке BetterMe Health Coaching;

– як цей додаток допоможе учням і ученицям полюбити фізичну активність;

– як працювати з додатком – реєстрація, огляд меню, бібліотеки вправ, челенджів тощо;

– як використовувати додаток на уроках фізичної культури та в позаурочний час;

– як мотивувати учнів і учениць до фізичної активності за допомогою челенджів BetterMe.

Учасники семінару отримають сертифікати про підвищення кваліфікації. Довідки за телефоном: +38(067)756-65-52 – Андрій Боляк, +38(097)842-32-67 – Галина Коломоєць.


« повернутися

Вхід для адміністратора