A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Учителів запрошують у школу медіаграмотності

Дата: 24.01.2022 11:28
Кількість переглядів: 73

Учителів запрошують взяти участь у щотижневих онлайн-зустрічах з медіаграмотності, фасилітації, сторітелінгу, фактчекінгу.

«Вчителі — сторітелери, наставники, провідники та дослідники. Вони володіють різноманітним інструментарієм, щоб забезпечувати учням найкращі на найактуальніші знання. У своїй місії сучасні вчителі часто стикаються із сучасними викликами: як навчити молодь критично ставитися до думок популярних інфлюенсерів? Як відповідально споживати і продукувати контент? Як надихнути на створення креативних візуальних історій? Це і трохи більше якраз досліджують учасники програми «Розумію». І саме про це нова хвиля програми, яка стартує вже 1 лютого», — розповідають організатори.

«Розумію» — це серія щотижневих онлайн-зустрічей з медіаграмотності, фасилітації, сторітелінгу, фактчекінгу для вчителів та вчительок, щоб далі передати ці знання молоді під час власних воркшопів.

На програму запрошують вчителів та вчительок з Чернігівської, Полтавської, Сумської, Харківської, Луганської та Донецької областей. У ході програми вони зможуть долучитися до створення якісного та безпечного медіапростору.

Реєстрація за посиланням.

Дедлайн подання заявок — 28 січня.

Участь безкоштовна, за результатами відбору.

Програма «Розумію» реалізується в партнерстві з DW Akademie та за дружньої фінансової підтримки Федерального міністерства для економічної співпраці та розвитку.

https://osvitoria.media/news/uchyteliv-zaproshuyut-u-shkolu-mediagramotnosti/


« повернутися

Вхід для адміністратора