A A A K K K
людям з порушенням зору
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ВИСОЧАНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

Вітаємо з перемогою у конкурсі шкільних усноісторичних проєктів «Повсякденне життя в СРСР у 1980 – 1991 роках».

Дата: 04.01.2022 09:21
Кількість переглядів: 84

Чеською громадською організацією Асоціація з міжнародних питань (www.amo. cz) у співпраці з Українським інститутом національної пам’яті та Українською асоціацією усної історії було проведено конкурсу шкільних проєктів для вчителів історії та суспільних дисциплін «ПОВСЯКДЕННЕ ЖИТТЯ В СРСР У  ПЕРІОД 1980 — 1991 РОКАХ».

28 грудня 2021 року відбулася онлайн-церемонія оголошення переможців конкурсу шкільних усноісторичних проєктів «Повсякденне життя в СРСР у 1980 – 1991 роках».

Організатори відзначили, що в цьому році конкурс був більш масовим, ніж у попередні роки. Участь у конкурсі взяли представники закладів освіти з усіх регіонів України. На думку журі, роботи цьогорічних переможців конкурсу, засвідчили ґрунтовне засвоєння методики усноісторичних досліджень. «У есе переможців присутня критична рефлексія й аналіз інформації отриманої від респондентів» – сказав голова журі професор Юрій Волошин.

Було візначено 10 найкращих переможних робіт та роботу-переможця на спеціальну тему «Чорнобильська катастрофа – 35 років від дня трагедії».

Cеред них і робота «Становлення особистості в період розпаду Радянського Союзу», учні Ксенія Грідньова та Ксенія Ткаченко, учитель-координатор Катерина Щербина (Покотилівський ліцей №2, Харківська область).

Коротко, як роходив конкурс....

інформація


« повернутися

Вхід для адміністратора